panas dianjurkeun

Kami teu ukur bisa nyadiakeun produk kualitas luhur,
tapi ogé nyadiakeun layanan pangalusna urang.

traktor-2204 Aowei Pertanian

▼Aowei-2204 tractor parameter table ...

Aowei-2604

▼Aowei-2604 tractor parameter table ...

traktor-2104 Aowei Pertanian

▼Aowei-2104 tractor parameter table ...

Tentang Kami

Tujuanana kami nyaeta neangan hiji partnership win-win.

Kami Aowei mesin Co., Ltd. ieu lokasina di Weifang Kota, Propinsi Shandong jeung teh traktor ngarah sarta harvesters di Cina. Hiji pabrik nu ngahasilkeun loba alat-alat pertanian kayaning harvesters. parusahaan tractorThe ngabogaan tim profésional sarta ngalaman nu geus kalibet dina produksi, pamrosésan jeung dagang salila sababaraha taun ...

Pikeun nempo leuwih seueur
Kami komitmen ka ngembang
sarta ngajaga hubungan jangka panjang jeung konsumén urang.