HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние не само што може да обезбеди високо квалитетни производи,
но исто така обезбеди нашата најдобра услуга.

Aowei Земјоделски трактор-2204

▼Aowei-2204 tractor parameter table ...

Aowei-2604

▼Aowei-2604 tractor parameter table ...

Aowei Земјоделски трактор-2104

▼Aowei-2104 tractor parameter table ...

за нас

Нашата цел е да се бараат партнерство победа-победа.

Нашите Aowei Машини копродукции, Ltd е лоцирана во Weifang Сити, провинцијата Шандонг и е водечка трактори и комбајни во Кина. А фабрика која произведува многу земјоделски опрема, како што жетварите. tractorThe Компанијата има професионален и искусен тим кој се занимава со производство, преработка и трговија за многу години ...

За да видите повеќе
Ние сме посветени на развој
и одржување на долгорочни односи со нашите клиенти.